Tervetuloa Rips-logo-yrityssivustoille!

RIPS-ruis-snacksit ovat erittäin hyvä syy siirtyä terveellisempään naposteluun. Ne ovat mukavan rapeita, täynnä makua ja kaiken lisäksi myös terveellisiä, joten niillä voi herkutella hyvillä mielin. Ripsit ovat perinteisestä ruisleivästä valmistettuja, kookosöljyssä paahdettuja ja maustettuja snackseja. Tuotteet sisältävät runsaasti terveellisiä kuituja ja ainoastaan 6 % rasvaa.

Tällä hetkellä Rips -tuoteperheeseen kuuluu neljä miellyttävää makua: Tulinen uutuus – Rips-Jalapeno, jossa yhdistyvät terveellinen ruisleipä ja tulinen Jalapeno sekä ripaus herkullista tomaatin makua, luoden täysin uudenlaisen makuelämyksen. Valikoimistamme löydät myös muut tutut maut: Rips-Valkosipuli, Rips-Juusto sekä Rips-Salami. Näistä herkullisista vaihtoehdoista löydät varmasti oman suosikkisi. Kaikki Rips-maut ovat saatavilla kompakteissa 50:n gramman pusseissa, josta napostelet kätevästi jokaista makua, missä tahansa.

Ripsien valmistuksessa on käytetty korkealaatuisia raaka-aineita, kuten auringonkukkaöljyä ja kuitupitoista ruisleipää (sis. 70 % ruisjauhoja). Tuotteet sisältävät runsaasti tärkeitä ravintokuituja, kasvirasvoja, valkuaisaineita sekä kivennäis- ja hivenaineita.

Ripsejä voi napostella sellaisenaan tai dipata. Ne sopivat erinomaisesti myös oluen seuraksi ja ruoanlaittoon esimerkiksi keittojen ja salaattien lisukkeena.

Nyt voit tilata RIPS-tuotteita helposti myös suoraan näiltä sivuilta! Lisätietoja tästä.

rips-pussit